MY STORY

Hi! Ik ben Silvie. Als geboren Westlandse woon ik alweer 14 jaar in Zoetermeer met mijn man Sebastiaan en m'n 2 dochters Noa (2008) en Ise (2010). 

Ik ben een mega theeleut, bij voorkeur groene thee, verse gember of munt thee. Maar een wijntje op z'n tijd vind ik ook heel erg genieten.. en met ‘speciale’ gelegenheden word ik heel blij van gintonic.

Mijn favoriete seizoen is de lente. Ik word zo blij van die eerste zonnenstralen en wandelingen langs de plassen zonder jas.

Als vakantiebestemming kies ik wel graag een land waar het lekker warm is. Zo staat Curaçao (waar we in 2010 waren), Bali en Zuid Afrika nog op mijn wensen lijstje. 

WAT MIJ OMSCHRIJFT

Vrolijk – steenbok – dochter(s) – fotografie – 1981
mama – geduldig – positief – fanatiek – getrouwd
emokip – liefde – lippenbalsem – Canon – genieten 
Apple 
– zus – newborn – Zoetermeer nieuwsgierig  
zomer 
 eerlijk – behulpzaam – toetjes – baby’s 
enthousiast – puur – passievol – pastel – daglicht
strand – Rituals – Sony – Tony Chocolonely – knuffels
gevoelig – Pinot Grigio – carpaccio – Italie – (online) shoppen – muziek 
 truffel kruidnoten  friends 
 natural  gintonic Westland  Instagram  lente – verse muntthee Italiaans ijs – Bali

 

Blijvende herinnering…

In 2012 heb ik besloten mijn droom waar te maken en mijn hart te volgen... By Silvie is geboren! Ik ben ontzettend dankbaar dat ik al zo lang deze mooie herinneringen mag maken.

Ik hou van rustige en neutrale tinten en wil dit ook graag uitstralen in de beelden die ik maak. Ik vind het tof als alles mooi op elkaar aansluit en er zo een sterk beeld ontstaat waarin jouw kindje centraal staat. 

Het mooiste van mijn werk vind ik dat mensen mij het vertrouwen geven om één van de meest mooie en emotionele momenten in hun leven te fotograferen. Vooral de intimiteit en de intensiteit van een geboorte. Dat ik zo dichtbij mag komen, vind ik heel bijzonder. Een unieke ervaring met een blijvende herinnering.
De beelden die je mee terug nemen naar hetgeen wat je op dat moment voelde, zijn de meest waardevolle beelden! Mijn hart maakt een sprongetje van het creëren van deze bijzondere herinnering!

Liefs Silvie

what people say

Thank you!