WELKOM…

Als geboren Westlandse woon ik alweer ruim 12 jaar in Zoetermeer met mijn liefde Sebastiaan en 2 meiden Noa (2008) en Ise (2010). Ik geniet van het leven met mooie en bijzondere mensen om mij heen. Wijntjes drinken met vriendinnen, lekker eten, fijne muziek. Geluk zit voor mij in de kleine dingen, zo kan ik intens genieten van een knuffel van mijn twee meisjes of een heerlijke strandwandeling met mijn man. 

Fotocredits: Cindy (BirthDayGeboortefotografie), Anouk (Anouk Raaphorst Fotografie), Judith (JCN Fotografie), Lisenka (Lisenka L'Ami Photography), Ilse (Ilse Nelisse Fotografie), Gianni Tahamata 

Wat mij omschrijft;

Vrolijk - steenbok - dochter(s) - fotografie 
1981 - mama - geduldig - positief - fanatiek
getrouwd emokip - liefde - lippenbalsem 
Canon - genieten - Apple zus - newborn
Zoetermeer - nieuwsgierig - zomer - eerlijk
 behulpzaam - toetjes - baby's - enthousiast
puur - passievol - pastel - daglicht - strand
Sony - Tony's Chocolonely - knuffels 
gevoelig - Pinot Grigio- carpaccio - Italie
 (online) shoppen - sauna - muziek
truffel kruidnoten - friends - Italiaans ijs
 natural - verse munthee - Westland
 Instagram - Rituals 

In 2012 heb ik besloten om mijn droom waar te maken en mijn hart te volgen... By Silvie is geboren! Ontzettend dankbaar dat ik al zo lang de mooiste herinneringen voor jullie mag maken!

Ik hou van zachte en neutrale kleuren en wil dit ook graag uitstralen in de beelden die ik maak. Ik vind het mooi als alles op elkaar aansluit en er zo een sterk beeld ontstaat waarin jullie kindje centraal staat. 
Het mooiste van mijn werk vind ik dat mensen mij het vertrouwen geven één van de mooiste en meest emotionele momenten in hun leven te fotograferen. Vooral de intensiteit en intimiteit van een geboorte. Dat ik zo dichtbij mag komen, vind ik heel bijzonder. Een unieke ervaring met een blijvende herinnering.

De beelden die je mee terug nemen naar hetgeen wat je op dat moment voelde, zijn de meest waardevolle beelden! Mijn hart maakt een sprongetje van het creëren van deze bijzondere herinnering!

Liefs Silvie

" frameborder="0" allowfullscreen>

WHAT PEOPLE SAY...