Newbornsessie Baby M.

Newbornsessie Baby M.

Al vroeg in de zwangerschap ontving ik een mail van de mama van deze twee knappe kanjers. Ze had er toch wel een beetje spijt van dat ze bij de oudste nooit een newbornsessie had gedaan, dus zorgde ze ervoor dat dat haar nu niet ging gebeuren πŸ˜‰

Deze knappe grote broer was super lief voor zowel zijn papa en mama als voor zijn kleine broertje. Overal wilde hij bij helpen en zijn broertje alleen maar kusjes geven. Hij had ook mega veel geduld toen ze samen op de foto gingen en het leek alsof hij het al veel vaker had gedaan.Β En hoe gaaf is het dat deze broers gewoon allebei dezelfde schitterende rode haarkleur hebben!!

Grappig ook hoe hij stiekem de kunst van mij heeft afgekeken tijdens de newbornsessie, want aan het einde nam het het met zijn eigen camera van mij over en ging zelf alles en iedereen fotograferen. Super schattig!

Wil jij ook graag jouw pasgeboren kindje laten fotograferen? Boek dan al (vroeg) tijdens de zwangerschap jouw plek in mijn agenda.
Kijk op mijn website voor meer informatie of mail me.

Bedankt lieve ouders van deze toppers voor het uitnodigen om deze herinnering voor jullie te maken!
Ik heb ervan genoten en wens jullie alle geluk met z’n viertjes <3

Liefs Silvie

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *