Newborn

NIETS IS MOOIER DAN JE PASGEBOREN BABY…
ZO PUUR!

Newbornfotografie-Zoetermeer-baby

Wanneer kan je het beste boeken?

Wat leuk dat jullie interesse hebben in een newborn sessie. Om zeker te zijn van reservering, kan je (al vroeg) tijdens je zwangerschap een afspraak maken op basis van de uitgerekende datum. Zo kan ik rekening houden met de komst van jullie kindje. Omdat ik een maximum aantal baby’s per week inplan, kan ik jullie ook nog inplannen wanneer jullie kindje te vroeg of te laat wordt geboren. Wanneer jullie kindje geboren is hoor ik dit graag binnen 3 dagen na de geboorte, zodat we een definitieve afspraak kunnen maken. Een newborn sessie vindt meestal plaats in de tweede week na de geboorte van je kindje. Zo kunnen jullie in alle rust wennen aan je kindje en het nieuwe ‘ritme’ van de dag.

Tijdens de sessie

Het is belangrijk dat er rust heerst tijdens een sessie omdat je kindje slapend wordt gefotografeerd (wat noodzakelijk is voor het poseren van een baby). Om het slapen zo makkelijk mogelijk te laten verlopen is het aan te raden je kindje te voeden voordat we gaan starten.
Het kan het heel goed voorkomen dat je baby plast of poept wanneer hij/zij bloot is. Dat is uiteraard geen probleem, dus schrik er niet van 😉 Wel is het handig om daarom wat extra hydrofiele doeken en omslagdoeken klaar te leggen.

Voorbereidingen

Ik fotografeer jullie kindje bij jullie thuis. Alles wat ik nodig heb neem ik mee, zodat jullie daar zelf niet voor hoeven te zorgen. Wel is het belangrijk dat jullie ervoor zorgen dat het in huis goed warm is (25-27 graden). Jullie kindje wordt namelijk bloot en slapend gefotografeerd. De warmte zorgt er dan voor dat jullie kindje heerlijk warm en tevreden blijft tijdens de sessie.
Het is wel van belang dat elke ruimte verwarmd kan worden. Omdat ik gebruik maak van daglicht, zoek ik eerst naar de ruimte met de mooiste lichtomstandigheden.

Tijdens de sessie neem ik uitgebreid de tijd en doe alles in het tempo van jullie kindje. Om die reden kan een sessie dan ook 3 tot 4 uur duren. Uiteraard is er tussendoor wel alle mogelijkheid om te voeden en te knuffelen.

Werkwijze

Door mijn ervaring en workshops die ik heb gevolgd weet ik snel wat je kindje wel en niet fijn vind. Mijn sessies start ik dan ook altijd met het leren kennen van jullie kindje. Het karakter van je kindje bepaalt hoe de sessie verloopt. Ieder kindje heeft -zo jong al- een heel eigen karaktertje. Alles gaat dus in het tempo van jullie kindje. Door jullie kindje te volgen, zorg ik voor een waardevolle herinnering van jullie pasgeboren wonder.

 

Een newbornreportage is al te boeken vanaf €195,-!

Ik heb verschillende Newborn pakketten samengesteld met onder andere albums en andere mooie extra’s. Hebben jullie andere wensen? Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om pakketten op maat te maken. Boek hier meteen jouw newbornsessie!

Download hier de volledige Informatie Brochure!