Geboorte

DE GEBOORTE VAN JE KINDJE… EEN DAG VAN EEN NIEUW LEVEN,
EEN NIEUW BEGIN! HET MOOISTE MOMENT VAN JE LEVEN!.

Geboortefotografie-Zoetermeer

Geboortefotografie, waardevolle herinnering!

Geboortefotografie is toch wel mijn meest favoriete vorm van fotografie. Het gaat over het vertellen van een prachtig verhaal van een bijzondere dag met onbetaalbare momenten en emoties. De geboorte van je kindje is een reis… en welke vorm die reis ook aan neemt, het is het behouden van een prachtige herinnering waard!
Bijzonder om te weten dat ik een mooie herinnering maak voor jou zelf, maar ook voor je kindje(s) en misschien zelfs voor je kleinkind(eren). Dat je kan laten zien hoeveel liefde en vreugde er van je gezicht af straalde op het moment dat je kindje werd geboren… Een herinnering voor het leven!

De kleine details van de geboorte

Hoe mooi is het dat je -ook voor een stukje verwerking- terug kan kijken naar hoe je de geboorte van je kindje

Geboortefotografie in Pijnacker, Zoetermeer, Westland, Delft, Den Haag

hebt beleefd? De geboorte nog een keer (maar nu bewust) beleven bij het zien van de beelden? Deze keer zie je de dingen terug die op dat moment waarschijnlijk compleet langs je heen zijn gegaan. Door de inspanning en vermoeidheid krijg je veel van de geboorte van je kindje niet mee. Het natte washandje op je voorhoofd, de ‘fijn geknepen’ hand van je partner, de ontspanning na het zetten van de ruggenprik. Maar ook de support en emotie van je partner, de oerkracht die bij je los komt op het ‘moment supreme’, de liefde in jouw ogen als je je kindje voor het eerst ziet, de eerste reactie van de grote broer/zus .

Werkwijze

Tijdens de geboorte van je kindje leg ik op een pure en integere manierde gebeurtenissen rondom en tijdens de geboorte vast. Ik maak een reportage vanaf de weeën (ongeveer 5 cm ontsluiting) of de voorbereidingen van een geplande keizersnede tot en met 2-3 uur na de geboorte. Dit geeft de aanstaande papa -of andere dierbaren die jou tijdens de bevalling ondersteunen- de kans om zich volledig met jou en de komst van je kindje bezig te houden. Het grootste gedeelte van de uiteindelijke beelden worden omgezet naar zwart/wit om de ‘scherpe randjes’ eraf te halen. Het is dus een subtiele reportage die je ook aan familie en vrienden kan laten zien.
Ik ben me ervan bewust dat ik aanwezig ben tijdens een ontzettend intiem moment in jullie leven. Daarom zal ik me op de achtergrond houden -wanneer gewenst ondersteunen- en me zo veel mogelijk ‘onzichtbaar’ opstellen.

Geboortefotografie in Berkel en Rodenrijs

Een geboortereportage is al te boeken vanaf €949,-!

Ik heb verschillende geboorte pakketten samengesteld met o.a albums, korte video fragmenten en andere mooie extra’s. Hebben jullie andere wensen? Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om pakketten op maat te maken.

Download hier de volledige Informatie Brochure!
Betaling in termijnen

Wil je ontzettend graag een geboortereportage boeken, maar is het financieel niet zomaar haalbaar? Ik bied je (zonder extra kosten) de mogelijkheid tot een betaling in termijnen. Zo kun je -in aanloop naar de geboorte van je kindje- in verschillende maanden het bedrag voldoen.

Kennismaking

Mijn aanwezigheid bij dit bijzondere en intieme moment in jullie leven, is natuurlijk alleen prettig als er een persoonlijke klik is. Daarom ontmoet ik jullie vooraf graag voor een (geheel vrijblijvende) kennismaking. Tijdens dit gesprek kunnen we ook de wensen, voorkeuren en vragen bespreken. En op deze manier kunnen we elkaar ook iets beter te leren kennen. Na dit gesprek kunnen jullie samen bepalen of je de geboorte van je kindje door mij wil laten fotograferen.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

 

Aangesloten-bij-geboortefotografen.combirthphotographers-logo