niets is mooier dan de je pasgeboren baby...
zo puur!

Newbornsessie Naomi

Wanneer boek je een newbornsessie?

Tof dat jullie er over nadenken jullie pasgeboren baby door mij te laten fotograferen! Een waardevolle herinnering voor later aan de periode dat je kindje nog zo klein was.

Om zeker te zijn van een een plek in mijn agenda, kan je (al vroeg) tijdens je zwangerschap een plekje reserveren op basis van je uitgerekende datum. Ben je al bevallen? No problem. Stuur mij dan een mail voor de mogelijkheden.

Jullie kindje is geboren…

Gefeliciteerd! 

Jullie mogen mij mailen om een afspraak in te plannen voor de newbornsessie. Deze vindt in ieder geval plaats na de kraamweek,
zo rond de 2e of 3e week na de geboorte. Uiteraard is het ook
afhankelijk van hoe de bevalling is gegaan.

Nemen jullie eerst samen de tijd om bij te komen van de bevalling en te genieten van deze tijd samen om elkaar een beetje te leren kennen.

Tijdens de newbornsessie…

Ik fotografeer jullie kindje bij jullie thuis. Ik zal zorgen voor de benodigde spullen. Mijn stijl is naturel en puur, dus ook mijn kleden (backdrops) en wraps zijn hier zorgvuldig op uitgekozen.
Zorgen jullie dat jullie huis goed warm is (25-27 graden)? Ik heb een straalkacheltje bij me om de ruimte eventueel wat extra op te warmen.
Tijdens de sessie neem ik uitgebreid de tijd en doe alles in het tempo van jullie kindje. Ik fotografeer jullie kindje alleen, maar maak ook graag beelden van jullie als gezin. Ik neem alle tijd die nodig is om de mooiste beelden te maken.

Na de newbornsessie…

Binnen 3 weken ontvangen jullie per mail een link naar jullie online
gallery. Hierin staan ongeveer 20-25 beelden, waaruit jullie de
favorieten kunnen kiezen. Het is afhankelijk van jullie geboekte
pakket hoeveel digitale beelden jullie ontvangen. Deze zullen jullie uiteindelijk ontvangen via WeTransfer.com.

Nadat jullie de wensen van jullie newborn album hebben doorgegeven,
zal deze binnen 3 weken naar jullie toe gestuurd worden.