DE GEBOORTE VAN JE KINDJE…
EEN DAG VAN EEN NIEUW LEVEN,

EEN NIEUW BEGIN!
HET MOOISTE MOMENT VAN JE LEVEN!.

Waarom een geboortereportage?

Geboortefotografie... het gaat over het vertellen van een prachtig verhaal van een bijzondere dag met onbetaalbare momenten en emoties. De geboorte van je kindje is een reis. En welke vorm die reis ook aan neemt, het is het behouden van een prachtige herinnering waard!
Bijzonder om te weten dat ik een mooie herinnering maak voor jou zelf, maar ook voor je kindje(s) en misschien zelfs voor je kleinkind(eren). Dat je kan laten zien hoeveel liefde en vreugde er van je gezicht af straalde op het moment dat je kindje werd geboren… Een herinnering voor het leven!

DE KLEINE DETAILS VAN DE GEBOORTE

Hoe mooi is het dat je -ook voor de verwerking- terug kan kijken naar hoe je de geboorte van je kindje hebt beleefd? De geboorte nog een keer (maar nu bewust) beleven bij het zien van de beelden? Deze keer zie je de dingen terug die op dat moment waarschijnlijk compleet langs je heen zijn gegaan. Door de inspanning en vermoeidheid krijg je veel van de geboorte van je kindje niet mee. Het natte washandje op je voorhoofd, de ‘fijn geknepen’ hand van je partner, de ontspanning na het zetten van de ruggenprik. Maar ook de support en emotie van je partner, de oerkracht die bij je los komt op het ‘moment supreme’, de liefde in jouw ogen als je je kindje voor het eerst ziet, de eerste reactie van de grote broer/zus.

Werkwijze

Het grootste gedeelte van de uiteindelijke beelden worden omgezet naar zwart/wit om de ‘scherpe randjes’ eraf te halen. Het is dus een subtiele reportage die je ook aan familie en vrienden kan laten zien.

Betaling in termijnen

Wil je ontzettend graag een geboortereportage boeken, maar is het financieel niet meteen haalbaar? Ik bied je (zonder extra kosten) de mogelijkheid tot een betaling in termijnen. Zo kun je -in de aanloop naar de geboorte- in verschillende maanden het bedrag voldoen. Mail me voor meer info.

TIP!
Vraag als kraamkado een bijdrage voor een geboortereportage!

Kennismaking

Ben jij enthousiast geworden na alles wat je hebt gelezen? Boek dan een kennismaking met mij in!

boek nu