Foto's zetten de tijd even stil...
ze leggen een moment vast
wat je niet meer over kunt doen.
Een investering in een toekomstige herinnering,
wie wil dat nou niet? 
Zo waardevol... Onbetaalbaar!

GEBOORTE

Geboortefotografie gaat over het vertellen van een prachtig verhaal van een bijzondere dag met onbetaalbare momenten en emoties. De geboorte van je kindje is een reis... en welke vorm die reis ook aanneemt, het is het behouden van een prachtige herinnering waard!
Bijzonder om te weten dat ik een mooie herinnering maak voor jou zelf, maar ook voor je kindje(s). Dat je kan laten zien hoeveel liefde en vreugde er van je gezicht af straalde op het moment dat je kindje werd geboren... een herinnering voor het leven!

NEWBORN

Die subtiele bewegingen, een heldere blik naar de camera, het ontastbare van je pasgeboren kindje of die heerlijke manier van (geposeerd) slapen... zo leg ik met liefde jouw kindje vast. Ik fotografeer je kindje op een gestylde manier, maar helemaal naar de wensen van wat jouw kindje toe laat. Op deze manier neem ik je graag mee terug in de tijd naar het moment dat je kindje nog zo klein was. Ook vertel ik graag met mijn beelden het gevoel en de mooie connectie tussen jou en je pasgeboren kindje. 

PORTRET

Maak jij wel eens een foto van je kindje? Trekt hij/zij dan de gekste gezichtjes? Of is het na 2 minuten alweer gedaan met de aandacht? Ik fotografeer je kindje graag zoals hij/zij is. Met een mooie lach, een serieuze blik of misschien wel een traan.